Πρόγραμμα διαδικτυακών εκπομπών και μεταδόσεων για το Άγιο Δωδεκαήμερο από τη Μητρόπολη Βεροίας - Η κίνηση του Μητροπολίτη


Η Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει σειρά διαδικτυακών εορταστικών εκπομπών και μεταδόσεων ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:  

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. 

Εορταστική εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά».


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι 

«Νηστίσιμα και Υγιεινά» με θέμα: Προετοιμάζοντας το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. 


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ.

«Λόγος και Διάλογος». Ζωντανή εκπομπή.


Δευτέρα  21 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. 

Μετάδοση του θεατρικού δρώμενου «Χριστούγεννα στις κατακόμβες» που παρουσίασε το θεατρικό εργαστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως το 2018.


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Εσπερινός και Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον υπό κατασκευή ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.
 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ.

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος με θέμα: «Περί θείας ευχαριστίας».
 

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

Επίκαιρη ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος με θέμα: «Χριστός γεννάται δοξάσατε».
 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Χριστουγέννων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι 

Εορταστικό μήνυμα και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος για την εορτή των Χριστουγέννων.
 

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Μετάδοση του θεατρικού δρώμενου «Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Σκρούτζ» που παρουσίασε το θεατρικό εργαστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως το 2014.


Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι 

«Νηστίσιμα και Υγιεινά» με θέμα: Προετοιμάζοντας το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. 
 

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ.

Μετάδοση του μουσικοθεατρικού αναγνώσματος «Ο ληστής των Χριστουγέννων» που παρουσίασε το θεατρικό εργαστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως το 2018.
 

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ.

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος με θέμα «Οι στόχοι μας στο κατώφλι του νέου χρόνου».
 

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Εσπερινός και Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον υπό κατασκευή ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

«Επισκοπικός Λόγος». Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.


Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.
 

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Τελετή αλλαγής του χρόνου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.
 

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι 

Εορταστικό μήνυμα και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος για το νέο έτος.
 

Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ.

Μετάδοση του θεατρικού δρώμενου «Γνωριμία με τον Άγιο Βασίλειο» που παρουσίασε το θεατρικό εργαστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως το 2015.


Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι 

«Νηστίσιμα και Υγιεινά».


Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ.

«Λόγος και Διάλογος». Ζωντανή εκπομπή.
 

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι

Διαδικτυακή σύναξη Αναγνωστών και Ιεροπαίδων (Τηλεδιάσκεψη).
 

Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Θεοφανείων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.
 

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι 

Εορταστικό μήνυμα και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος για την εορτή των Θεοφανείων.


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ.            

«Επισκοπικός Λόγος». Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM ομιλία του Σεβασμιωτάτου με θέμα: «Περί θείας ευχαριστίας».

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM  επίκαιρη ομιλία του Σεβασμιωτάτου με θέμα: «Χριστός γεννάται, δοξάσατε».

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Ο Eσπερινός θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή της του Χριστού Γεννήσεως. Στις 12 το μεσημέρι θα απευθύνει εορταστικό μήνυμα και ευχές μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM ομιλία του Σεβασμιωτάτου με θέμα: «Οι στόχοι μας στο κατώφλι του νέου χρόνου». 

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM ομιλία του Σεβασμιωτάτου στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Ο Εσπερινός θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στην τελετή αλλαγής του χρόνου στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η ακολουθία θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, Στις 12 το μεσημέρι θα απευθύνει εορταστικό μήνυμα και ευχές μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα απευθύνει πατρικούς λόγους και ευχές και θα συνομιλήσει με τους Αναγνώστες και τους Ιερόπαιδες της Ιεράς Μητροπόλεως μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Ο Εσπερινός θα μεταδοθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας επί τη εορτής της Βαπτίσεως του Κυρίου και θα τελέσει εντός του Ιερού Ναού τον Μέγα Αγιασμό. Στις 12 το μεσημέρι θα απευθύνει εορταστικό μήνυμα και ευχές μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια