ΒΙΝΤΕΟ: Όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για τις εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ και η στάση του Δημάρχου μπροστά στους "διαξιφισμούς"


Προκειμένου να υπάρξει αναλυτική και πλήρης ενημέρωση για όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της περασμένης Παρασκευής (18/12/2020) σχετικά με το θέμα της μη πραγματοποίησης Χριστουγεννιάτικων Διαδικτυακών Εκδηλώσεων από την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, το InVeria.gr συνέλεξε και σας παρουσιάζει τις τοποθετήσεις όλων των εμπλεκόμενων που μίλησαν επί του θέματος. 

Συγκεκριμένα, έθεσαν το θέμα οι Παύλος Παυλίδης και Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής και οι δύο παρατάξεων, ενώ τοποθετήθηκαν αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος και ο Αντιδήμαρχος  και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ακολούθησε με μακροσκελή παρέμβαση ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης ανέγνωσε την επιστολή 25 καλλιτεχνών που επρόκειτο να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, πήρε τον λόγο και η αντιδήμαρχος Παιδείας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Συρμούλα Τζήμα και, λακωνικά, αναφέρθηκε στο θέμα ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης

Δείτε τις σχετικές παρεμβάσεις στο βίντεο που ετοίμασε το InVeria.gr:


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο