Τ. Μπαρτζώκας: Νέες ομάδες ΔΙ.ΑΣ. - ΟΠΚΕ στην Αλεξάνδρεια και 2 νέα οχήματα στην Ημαθία μετά τη συνάντηση με τον Μ. Χρυσοχοΐδη


Δελτίο Τύπου από  βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: 

Πολύ θετικά αποτελέσματα απέφερε η συνάντηση Μπαρτζώκα – Χρυσοχοΐδη, καθώς άμεσα θα εκκινήσει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και η υλοποίηση 2 νέων Ομάδων ΔΙΑΣ και 1 νέας ομάδας ΟΠΚΕ στην Αλεξάνδρεια, προκειμένου να ξεριζωθεί η εγκληματικότητα και να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Ημαθιώτες πολίτες.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση του στον Υπουργό, ο Τάσος Μπαρτζώκας επανέφερε στο προσκήνιο το ζήτημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στο νομό, η οποία εντείνει την ανασφάλεια και απειλεί τη ζωή και τις περιουσίες των Ημαθιωτών. Ο βουλευτής υπενθύμισε τα τελευταία περιστατικά ληστειών που σημειώθηκαν, χρησιμοποιώντας τα ως επιχείρημα για την πρόταση του προς τον κ. Χρυσοχοΐδη για σύσταση 2 νέων ομάδων ΔΙΑΣ και 1 ομάδας ΟΠΚΕ στην Αλεξάνδρεια.

Συζητώντας τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά, ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέφερε ότι οι ομάδες ΔΙΑΣ πρέπει να καλύπτουν όλη την έκταση πέριξ της Βεργίνας και των περιοχών γύρω από τη Μελίκη, οι οποίες θα ενισχύονται από την ΟΠΚΕ που θα καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας. Ο Υπουργός συμφώνησε, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα εξοπλίσει τις νεοσύστατες με όλον τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ιδίως μηχανές υψηλού κυβισμού. Ας σημειωθεί ότι η ομάδα ΟΠΚΕ διακρίνεται για τις ικανότητες καταδίωξης, όντας η μοναδική ομάδα 24ωρης υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή δε θα μένει καθόλου  χωρίς τακτικές περιπολίες!

Παράλληλα, ο Τάσος  Μπαρτζώκας διεκδίκησε και κατάφερε να εξασφαλίσει επιπλέον δύο, νέα οχήματα για την ενίσχυση του στόλου της Ημαθιώτικης Αστυνομίας, θέτοντας το επιχείρημα της ορεινότητας, άρα και δυσπροσιτότητας του νομού. Η παράδοση τους αναμένεται σύντομα.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο