Κεκλεισμένων των θυρών η πανήγυρη του Αγ. Αντωνίου Βέροιας - Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη (16-20/1/2021)


Κεκλεισμένων των θυρών θα τελεστεί η πανήγυρη του πολιούχου της Βέροιας, Αγίου Αντωνίου του Νέου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ναό. 

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη αναλυτικά:

  • Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας (κεκλεισμένων των θυρών).

  • Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας (κεκλεισμένων των θυρών).

  • Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook  και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

  • Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα την Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια