Κονσόλες και σύγχρονα gadgets για ευχάριστες ώρες ψυχαγωγίας

Οι ώρες που περνάμε στην καραντίνα, φαντάζουν πολλές φορές ατελείωτες και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Μια εποικοδομητική λύση είναι η ψυχαγωγία και οι τρόποι που βρίσκουμε για να διασκεδάζουμε.

Παρακάτω θα βρεις έξυπνες ιδέες για ψυχαγωγία στο σπίτι με τα παιδιά και πολλά ακόμη! 

Η πρώτη επιλογή δεν είναι άλλη από τα διασκεδαστικά παιχνίδια. Τώρα μπορείς να βρεις κονσόλες για video games και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

Μια τέλεια λύση είναι η παιχνιδοκονσόλα με 2 χειριστήρια και 400 παιχνίδια. Συνδέεται με την τηλεόραση και θα σε ξετρελάνει με τις σύγχρονες εφαρμογές της. Είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μικρούς και μεγάλους. 

Ένα ακόμα gadget που θα γίνει το αγαπημένο των παιδιών είναι και τα παιδικά smartwatch. Διαθέτουν πολλές εφαρμογές και είναι οικονομικά. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι σου δίνουν τη δυνατότητα να είσαι σε άμεση επαφή με το παιδί και να το εντοπίζεις όπου και να βρίσκεται μέσω του GPS.

Αν η τεχνολογία είναι η αγαπημένη σου ασχολία, θα ενθουσιαστείς με το σύγχρονο smartwatch, με μαύρο λουράκι και 1,5 ίντσες οθόνη! Διαθέτει μενού με πολλές γλώσσες και μπορείς να το χρησιμοποιείς για άθληση, για ξυπνητήρι και άλλα πολλά.

Αν θέλεις κι εσύ να ξεχωρίζεις με τις επιλογές σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα του Katabra και διάλεξε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας για τη διασκέδασή σου, σε απίστευτες τιμές! 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο