Με... καλές προθέσεις υποδέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία την επιλογή νέου Κυβερνητικού Εκπροσώπου!


Με.... καλή πρόθεση υποδέχτηκε την επιλογή του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος...

Σε ανάρτησή του στα social media ο Νάσος Ηλιόπουλος απευθύνεται στον Χρήστο Ταραντίλη και του εκφράζει τα συγχαρητήριά του, μαζί βέβαια με κάποιες... επισημάνσεις! 

Συγκεκριμένα έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία:

Μαζί με τα συγχαρητήρια στον κ. Ταραντίλη για την ανάληψη της θέσης του κυβερνητικού εκπροσώπου, αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω κάτι κρίσιμο.

Ο πλουραλισμός και ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη αποτελούν απαραίτητα στοιχεία της δημοκρατίας μας.  Σε αυτό το πεδίο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έχει να κάνει αρκετή δουλειά στην ΕΡΤ και στο ΑΠΕ. 

Δεν είναι μόνο ο συστηματικός αποκλεισμός της αντιπολίτευσης αλλά και κάθε φωνής που δεν ταιριάζει στο κυβερνητικό αφήγημα.

Φτάσαμε στο σημείο ΕΡΤ και ΑΠΕ να εξαφανίσουν τη παρέμβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας, με άρθρο της στην Εφημερίδα των Συντακτών, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου. 

Εύχομαι ειλικρινά, σε αντιπαράθεση με τον προκάτοχό του, ο κ. Ταραντίλης να κατανοεί ότι η ενημέρωση δεν έχει ανάγκη από αδιαφανείς λίστες κ φανερές λογοκριτικές παρεμβάσεις. Έχει ανάγκη από κανόνες, πολυφωνία κ ισοτιμία.


Να σημειωθεί ότι, παρά τα 10 χρόνια διαφορά μεταξύ των δύο εκπροσώπων (ο Χρήστος Ταραντίλης είναι 48 και ο Νάσος Ηλιόπουλος 38 ετών) το προφίλ τους, ακόμα και... εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ κοντά, όπως διαπιστώνει κανείς και από τις φωτογραφίες τους,

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, μάλλον σύντομα θα δούμε να πηγαίνει... περίπατο η ευγένεια και τα πολιτικά ξίφη θα διασταυρωθούν! Ελπίζω, ωστόσο, με ωραίο ήθος και ύφος. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο