Παρέμβαση εντεταλμένου Δημ. Αστυνομίας Βέροιας Στ. Κελεσίδη μέσω InVeria.gr για την διασταύρωση Αριστοφάνους - Κεντρικής


Απάντηση στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του InVeria.gr (κοινοποίηση στην ομάδα / group του InVeria.gr στο facebook) με τίτλο "Χρειάζεται προσοχή στην διασταύρωση των οδών Αριστοφάνους - Κεντρικής λόγω... γέφυρας Κούσιου" δίνει ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας Στάθης Κελεσίδης, μετά από ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Κελεσίδης απαντά στον δικηγόρο Ιωάννη Καπανίδη, ο οποίος ρώτησε δημόσια μέσω σχολίου τον κ. Κελεσίδη για το αν ευθύνεται για την διασταύρωση και την κατάσταση που εκεί επικρατεί. 

Πρόκειται για ένα θέμα που έγειρε πολλά σχόλια και διαφορετικές προσεγγίσεις επί του θέματος, πάντως οι περισσότερες απόψεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι χρειάζονται παρεμβάσεις στο σημείο. 


Απαντώντας, ο Στάθης Κελεσίδης έγραψε:

Σχετικά Με την (πρώην) ΑΡΙΣΤΟΦΆΝΟΥΣ ΝΥΝ ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ - ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΥΣΙΟΥ

Κύριε Καπανίδη

Επειδή αναφερθήκατε στο όνομα μου και στην Δημοτική Αστυνομία, 

Σας γνωρίζω ότι:

Έχουμε ΗΔΗ στείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου τις προτάσεις μας (βλέποντας το πρόβλημα, υπάρχουν σχετικά έγγραφα κ φωτογραφίες) για να επιληφθούν την υλοποίηση ΝΕΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ λόγω επιβάρυνσης της περιοχής από της λειτουργίας της ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΟΥΣΙΟΥ (πρόταση μας η μονοδρόμηση της πρώην ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ, από την Γέφυρα προς την Βενιζέλου και η απαραίτητη σήμανση της)

Τα κολωνάκια τοποθετήθηκαν κατόπιν επισήμανσης μας. 

Αλλά εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε και στην προσοχή μας ως συνειδητοποιημένοι οδηγοί. 

Χρειάζεται και η ατομική ευθύνη και προσοχή και η τήρηση του ΚΟΚ. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ 

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ 
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια