Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Βέροιας (φώτο - βίντεο)


Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου Βέροιας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Βέροιας. 

Μάλιστα, την πρώτη μέρα των εμβολιασμών παραβρέθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας και ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:

Κανονικά δίχως προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του covid 19 στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας. Χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2021 , παραδόθηκε η πρώτη μεγάλη παρτίδα εμβολίων με  βάση το σχεδιασμό τροφοδοσίας που εκπονήθηκε από την 3η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

 Σήμερα εμβολιάζεται το υγειονομικό και το βοηθητικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, της Παθολογικής κλινικής, της Kλινικής covid-19, καθώς και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Την  ετοιμότητα της εμβολιαστικής ομάδας και την επιτυχή διαδικασία, διαπίστωσε κι ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ κ.Παναγιώτης Μπογιατζίδης, που το πρωί επισκέφθηκε τη Μονάδα μας. Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου καθώς και των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

Ο εμβολιασμός διενεργείται από τις 8:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Από τις 8 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το σχεδιασμό της επιχείρησης «Ελευθερία» , θα αναπτυχθεί η δεύτερη φάση εμβολιασμού των υγειονομικών, οπότε θα γίνει η ένταξη επιπλέον 55 Νοσοκομείων, μεταξύ αυτών και του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας.

Σήμερα, ξεκίνησε κι ο εμβολιασμός των πολιτών που διαμένουν και εργάζονται στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ. Ο εμβολιασμός της ομάδας αυτής θα ολοκληρωθεί έως τις 20/1/2021.

Ο Διοικητής του Γ.Ν Ημαθίας
Ηλίας Γ. Πλιόγκας


Βίντεο με δηλώσεις και φωτογραφίες από την διαδικασία:









Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο