Η "Μήδεια" ήρθε στην Ημαθία και... θα μείνει


Η "Μήδεια" έκανε την εμφάνισή της στην Ημαθία, για τα καλά.... Εδώ και λίγη ώρα (πρωί Σαββάτου 13/2/2021) η χιονόπτωση πέφτει ασταμάτητα σε όλη την Ημαθία, με τα ορεινά ήδη να έχουν σκεπαστεί στα λευκά και τον κρατικό μηχανισμό να είναι επί ποδός. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η χιονόπτωση ακόμα και στην πόλη της Βέροιας θα συνεχιστεί μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/2/2021), ενώ οι θερμοκρασίες θα παραμένουν υπό του μηδενός για μια εβδομάδα τουλάχιστον... 

Αν και είναι νωρίς, θεωρείται ως το πιο πιθανό σενάριο την ερχόμενη εβδομάδα (ή στις αρχές της) τα σχολεία να μην λειτουργήσουν με φυσική παρουσία των μαθητών και θα γίνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης. Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν την Κυριακή.  

Έτοιμη δηλώνει η Π.Ε. Ημαθίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και οι υπηρεσίες της είναι επί ποδός, όπως δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, όπως αντίστοιχα και οι 3 Δήμοι του νομού. Μάλιστα, πέρα από τις επιχειρησιακές παρεμβάσεις, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Π.Ε. Ημαθίας θα συνδράμει με διαθέσιμες προς χρήση (ελεύθερα) ποσότητες αλατιού  σε σακούλες. Παράκληση να μη γίνει κατάχρηση. Οι ποσότητες αυτές θα βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, στα παρακάτω σημεία:

ΒΕΡΟΙΑ: Έξω από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων, οδός Λ. Στρατού 72

ΝΑΟΥΣΑ: Έξω από το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Νάουσας, Σ.Σ. Νάουσας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Έξω από το Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Αλεξάνδρειας, οδός Ελ. Βενιζέλου 2.

Στα χωριά της Ημαθίας αντίστοιχη εξυπηρέτηση γίνεται από τους κατά τόπους Δήμους.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο