Μουσικό κάλεσμα για συμμετοχή Δημοτών της Βέροιας σε Εθελοντική Αιμοδοσία: «Άκου το τραγούδι μας και κάνε κάτι… μαγικό»


ΔΤ από Δ. Βέροιας: Τις φωνές τους ενώνουν 40 καλλιτέχνες της πόλης μας μαζί με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας σε μία προσπάθεια να «ενώσουν» ακόμα περισσότερους πολίτες στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος για τις ανάγκες των νοσοκομείων.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι στο χώρο του ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3). Το μήνυμα της συνεισφοράς των εθελοντών αιμοδοτών θα προβάλλουν μέσα από μουσικές νότες καλλιτέχνες της Βέροιας που διοργανώνουν τρίωρη διαδικτυακή συναυλία στις 9 το βράδυ της Τρίτης 2 Μαρτίου 2021, η οποία θα μεταδοθεί στο Youtube και το Facebook.

Τα «δέκα λεπτά που αρκούν για να σώσεις μια ζωή» αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε καιρό πανδημίας, περίοδο που η προσφορά αίματος έχει μειωθεί λόγω του περιορισμού των επαφών και των μετακινήσεων.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί τους καλλιτέχνες και το γεμάτο νόημα και μηνύματα βίντεο που ετοίμασαν για τον σκοπό της Εθελοντική Αιμοδοσίας καλώντας όλους τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο