Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των rapid test στα Ριζώματα - Πόσα τεστ έγιναν και τι έδειξαν


Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή από τους κατοίκους της Δ.Ε. Μακεδονίδος ολοκληρώθηκε η διαδικασία των rapid test στο κοινοτικό ιατρείο στα Ριζώματα Δ. Βέροιας, το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2/2021). 

Όπως ενημέρωσε το InVeria.gr o υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας Δ. Βέροιας, ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ρίζος, συνολικά διενεργήθηκαν 84 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 θετικό αποτέλεσμα


Η ανακοίνωση του Δ. Βέροιας για τους ελέγχους:


Ολοκληρώθηκε ο δειγματικός έλεγχος για COVID 19 στην Τ.Κ. Ριζωμάτων Δήμου Βέροιας 
Ένα (1) δείγμα βρέθηκε θετικό σε σύνολο 84 δειγματοληψιών

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η διαδικασία διενέργειας δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών (rapid tests) για την ανίχνευση κορονοϊού στην Τ.Κ. Ριζωμάτων που διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με κλιμάκια των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία. 
Ο δειγματοληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2020, στο Κοινοτικό Ιατρείο (πλησίον ΚΑΠΗ) της Τ.Κ. Ριζωμάτων,  με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως και όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή συνωστισμού με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών. Από την πλευρά του Δήμου Βέροιας, τη διαδικασία επέβλεπε καθ’ όλη τη διάρκεια ο Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Ρίζος. 
Συνολικά ελέγχθηκαν 84 δείγματα εκ των οποίων ένα (1) βρέθηκε θετικό. Η προσέλευση των πολιτών που συμμετείχαν στη διαδικασία επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα πραγματοποίησης δειγματοληπτικών ελέγχων για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο. 
Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και σε συνεργασία με τα υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ επεμβαίνει όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια