Συνεχίζουν τις δράσεις τους και τον Φεβρουάριο 2021 οι Δασοπρόσκοποι Βέροιας


Δελτίο Τύπου από 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας:

Σίγουρα αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για το Επιτελείο του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας το γεγονός ότι έχουμε πολύ καλή ανταπόκριση από τα μέλη μας στις Δράσεις μας!

Αν και δεν μπορούμε να συναντηθούμε από κοντά, η Προσκοπική Φλόγα συνεχίζει να μας ενώνει! Κάθε εβδομάδα τα τμήματα μας συνεχίζουν τις Διαδικτυακές Συγκεντρώσεις  με έξυπνες ιδέες και Ειδικούς Συνεργάτες!

Απολαύσαμε Ακροβατική Γυμναστική από τον σύλλογο ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ ΒΕΡΟΙΑΣ και την προπονήτρια τους Έλσα Παπαδοπούλου, WU SHU KUNG FU, από τον σύλλογο ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  με δάσκαλο τον SI FU Θεόδωρο Κωστόπουλο και Τέννις από τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , με προπονητές των Σταύρο Κουκουλομάτη και την Κορίνα Παπαδοπούλου! Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας!
Δεν στερηθήκαμε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συστήματος μας αλλά ούτε και την Κοπή της Βασιλόπιτας μας! 

Στις 2 Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, ως Σύστημα στηρίξαμε έμπρακτα την Δράση της ΓΕ Περιβάλλοντος του ΣΕΠ!

Επίσης, πήραμε μέρος με επίσημη συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου , στις 4 Φεβρουαρίου, με Προσκοπικά Πόστερ!

Οι Αγέλες των Λυκοπούλων μας συνεχίζουν την συνεργασία με Αγέλες άλλων Συστημάτων , δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα Λυκόπουλα να κάνουν νέους φίλους!

Η Ομάδα Προσκόπων αξιοποίησε την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία της Βέροιας, ως έδρα του Κοινού των Μακεδόνων, κάνοντας παιχνίδι πόλης με επίκεντρο τον περίβολο του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης μας!

Συνεχίζουμε τις Δράσεις μας έχοντας στο μυαλό μας τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ , για έναν καλύτερο κόσμο!

Το ΠΔ του Συστήματος μας συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο σε συνεργασία με τοπικές οργανώσεις και φορείς!

Πρωταρχικό μας μέλημα παραμένει η ασφάλεια των μελών μας και ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον ώστε σύντομα να παίξουμε το Προσκοπικό Παιχνίδι από κοντά μέσα στη φύση, που αποτελεί τον φυσικό μας χώρο!

Με Προσκοπικούς  Χαιρετισμούς
Ο Αρχηγός του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας 
Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια