Τ. Μπαρτζώκας: 20 ακόμα σχολεία απέκτησαν καινούργιο εξοπλισμό με παρέμβασή του


ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Έμπρακτα δίπλα στη σχολική και μαθητική κοινότητα στέκεται για ακόμα μία φορά ο Τάσος Μπαρτζώκας, διευκολύνοντας δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Ημαθίας να ανανεώσουν την υλικοτεχνική υποδομή τους. Εδώ και λίγες μέρες 20 σχολεία της Ημαθίας παρέλαβαν νέο, σύγχρονο σχολικό εξοπλισμό, έχοντας την ευκαιρία να ανανεώσουν το σχολικό περιβάλλον τους.

Η συνδρομή του Τάσου Μπαρτζώκα συνοψίζεται στο συντονισμό του όλου εγχειρήματος, προκειμένου τα αιτήματα των σχολικών μονάδων να διεκπεραιωθούν με ταχύτατο ρυθμό, μέσω αλλεπάλληλων επικοινωνιών με την ΚΤΥΠ Α.Ε και οι παραδόσεις να μην καθυστερήσουν ούτε στο ελάχιστο, όπως ακριβώς έγινε.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Μπαρτζώκας μετουσιώνει το ενδιαφέρον του για τους μαθητές και την σχολική κοινότητα σε ενέργειες με θετικό αποτύπωμα. Έχει προηγηθεί προ διμήνου ακόμα μια επιτυχημένη έκβαση των αιτημάτων σχολικών μονάδων της Ημαθίας, τα οποία εκσυγχρόνισαν σε μεγάλο βαθμό τις υποδομές των σχολικών τάξεων τους.

Με σύνθημα του «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος» ο Τάσος Μπαρτζώκας αποδεικνύει στην πράξη ότι πρωταρχικό μέλημα του είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, ιδιαίτερα όταν αυτή αναφέρεται σε μικρά παιδιά και τους μέντορες τους.  
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο