Τραγωδία στον Έβρο: Νεκρός 46χρονος αρχιπυροσβέστης εν ώρα καθήκοντος


Νεκρός ανασύρθηκε από τους συναδέλφους του ένας 46χρονος πυροσβέστης, ενώ εκτελούσε περιπολία για παροχή βοήθειας στην Αλεξανδρούπολη που αντιμετώπιζε πλημμυρικά φαινόμενα από την σφοδρή κακοκαιρία.

Όπως όλα δείχνουν, ακινητοποιήθηκε το πυροσβεστικό όχημα σε λιμνάζοντα ύδατα και όταν κατέβηκαν και προσπάθησαν να απομακρυνθούν εκείνος και άλλοι δύο συνάδελφοί του, εκείνος πιθανόν έπεσε μέσα σε ένα τσιμεντένιο κανάλι απορροής κάτω από το επίπεδο του δρόμου, τον παρέσυραν τα ορμητικά νερά σε κανάλι που είχε σχηματιστεί μέχρι την περιοχή του αεροδρομίου και πνίγηκε.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό αναφέρει:

«Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας.

O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».
 Φωτογραφία: focustonevro.gr
  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο