Βέροια: Ακόμη ένα εγκαταλελειμμένο όχημα "σήκωσε" η Δημοτική Αστυνομία


Δελτίο Τύπου από Δημοτική Αστυνομία Βέροιας: Η Δημοτική Αστυνομία καθημερινά στα προβλήματα των πολιτών και της πόλης μας. Μικρή δύναμη (προσωπικού) πολύ μεγάλο το έργο της.

Η Δημοτική Αστυνομία στα πλαίσια της υποχρέωσης για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους κοινόχρηστους χώρους, η οποία απορρέει από την κείμενη νομοθεσία του Π.Δ. 116/04, σήμερα στις 24/02/2021 απομάκρυνε ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο όχημα, αυτήν την φορά όμως από ιδιωτικό χώρο, του οποίου ο ιδιοκτήτης απεβίωσε και το όχημα παρέμενε σε χώρο χωρίς την συγκατάθεση των συνιδιοκτητών του οικοπέδου.

Στην διαδικασία απομάκρυνσης και μεταφοράς του οχήματος ήτανε ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ευστάθιος Κελεσίδης, η Προϊσταμένη Ελέγχου -Ελένη Σιακαβάρα καθώς και η συμβεβλημένη
εταιρεία διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) (ανακύκλωσης) του Εμμανουηλίδη Θωμά.


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Γιατί χρειάζεται να παρίσταται και ο πολιτικός προϊστάμενος σε ένα θέμα ρουτίνας και γιατί πρέπει να μας απασχολεί με δελτίο τύπου η απομάκρυνση ενός οχήματος;;; Δηλαδή κάθε φορά που κάνω τη υπηρεσιακή μου υποχρέωση να σας το στέλνω σε δελτίο τύπου;; Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε σχολιάστε υπεύθυνα...