Βέροια: "Έφυγε" ο Γιώργος Βουδούρης σε ηλικία 71 ετών


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο Γεώργιος Ν. Βουδούρης, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. 

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί  την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Φυτειάς. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 11 το πρωί. 

--- 

Ο Γιώργος Βουδούρης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας, στις 19 Ιουνίου 1950. Ήταν παντρεμένος με τη Ρούλα Βουδούρη (το γένος Μαρμαρά), από τη Φυτειά Ημαθίας και απέκτησαν 4 παιδιά, τον ιερέα στην Κύπρο π. Αθανάσιο, τον δημοσιογράφο Νίκο, τον πρώην στρατιωτικό - ιδιωτικό υπάλληλο Αντώνη και την σεφ Κατερίνα. Από τα τρία πρώτα τους παιδιά απέκτησαν 9 εγγόνια, 6 κορίτσια (Ευδοκία - Φιλαρέτη, Σταυρούλα - Φιλοθέη, Θεοδώρα, Διονυσία, Σταυριανή και Βασιλική - Μυρτώ) και 3 αγόρια (ένα αγόρι από κάθε γιο, που όλα φέρουν το όνομα του εκλιπόντος). 

Ήταν βιοπαλαιστής. Οδηγός φορτηγών, υπάλληλος σε εργοστάσια, αγρότης και, τα τελευταία χρόνια παραγωγός και έμπορος λαϊκών αγορών. 

Τον Ιούλιο του 2020 διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες και μεταστάσεις στον εγκέφαλο. Μετά από μάχη άνιση, εξέπνευσε ειρηνικά το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου 2021, στην αγκαλιά της γυναίκας του...
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια