Φρ. Καρασαρλίδου: Εκτός Ταμείου Ανάκαμψης ο οδικός άξονας Βέροια - Νάουσα - Σκύδρα. Ανίκανο το επιτελικό κράτος της ΝΔ...


Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία) Φρόσω Καρασαρλίδου:

Οι μάσκες για μια ακόμη φορά έπεσαν. Μετά τις τυμπανοκρουσίες για ένταξη μιας σειράς σημαντικών οδικών έργων της ευρύτερης περιοχής μας στο Ταμείο Ανάκαμψης, πληροφορούμαστε τώρα ότι μένει εκτός ο δρόμος Βέροια -Νάουσα - Σκύδρα, καθώς και ο οδικός άξονας Θεσ/νίκης - Έδεσσας, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουν χρηματοδότηση και σαφή χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης. 

Τα μόνα οδικά έργα που μένουν είναι το τμήμα Τρίκαλα - Εγνατία, ο οδικός άξονας Αντίρριο - Ιωάννινα και ο αυτοκινητόδρομος Α90 (γνωστός και ως Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης - ΒΟΑΚ).

Από πέρυσι ακόμη είχα ζητήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα ώστε να ενημερωθώ για την εξέλιξη του έργου “Βέροια – Νάουσα - Σκύδρα”. Δυστυχώς παρά τα επαναλαμβανόμενα αιτήματά μου, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, ούτε έλαβα καμία απάντηση. Άκρα του τάφου σιωπή.

Ο οδικός άξονας Βέροια - Νάουσα - Σκύδρα μένει πλέον στον "αέρα" και είναι άγνωστο αν και με ποιον τρόπο θα χρηματοδοτηθεί. Για μια ακόμη φορά το επιτελικό κράτος της ΝΔ αποδεικνύεται ανίκανο να προωθήσει τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο