Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας συναντήθηκε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης Βέροιας


ΔΤ από Σωματείο Καφετεριών – Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Περιοχής Βέροιας (ΣΙΚΚΕΔ): Τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχο, κ. Γεώργιο Αδαμίδη επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 3/03 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας, Κώστας Σαμανίδης, εκπροσωπώντας το ΔΣ που λόγω των συνθηκών δεν μπόρεσε να βρίσκεται εκεί.  

Αφού του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, στη συνέχεια συζήτησαν για τα προβλήματα που απασχολούν τους καταστηματάρχες σήμερα ενώ ο ίδιος μοιράστηκε μαζί τους τους σχεδιασμούς, τις σκέψεις, αλλά και τους προβληματισμούς του για την ορθή τήρηση του νόμου, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την άριστη συνεργασία μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, επισημάνθηκαν και από τις δυο πλευρές οι απόψεις, πως το επόμενο διάστημα  θα είναι δύσκολο για το χώρο της εστίασης μόλις  δοθεί το πράσινο φως του ανοίγματος για την επιστροφή στην καθημερινότητα, στο βαθμό και στο πλαίσιο που αυτή αφορά στο αστυνομικό έργο ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια