Νέο εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας - Το... tip του InVeria.gr για όσους έχουν κλεισμένο ραντεβού στη Νάουσα


Σε λειτουργία τέθηκε από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 το 2ο εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας. 

Ήδη στο emvolio.gov.gr δίνεται η δυνατότητα επιλογής του νοσοκομείου Βέροιας (2ου κέντρου) για τους πολίτες που ανήκουν τόσο στην κατηγορία άνω των 75 ετών, όσο και για όσους ανήκουν στις ηλικίες 60-64 ετών. Όπως διαπίστωσε το InVeria.gr, όποιος κάτοικος Βέροιας έχει κλεισμένο ραντεβού τις επόμενες μέρες στη Νάουσα (ηλικίες 60-64), έχει την δυνατότητα να κάνει αλλαγή στο ραντεβού και να βρει διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα στο νέο εμβολιαστικό κέντρο της Βέροιας, αποφεύγοντας έτσι την μετακίνηση προς την γειτονική πόλη. 

Για την έναρξη λειτουργίας του νέου εμβολιαστικού κέντρου ενημέρωσε σχετικά και ο διοκητής του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλίας Πλιόγκας, ο οποίος έγραψε στο fb:

🔷 Από σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου ,ξεκινά σε κανονική λειτουργία και 2ο Εμβολιαστικό στο Νοσοκομείο μας. Προχωράμε αποφασιστικά με βάση το σχεδιασμό της επιχείρησης "Ελευθερία" . Ο εμβολιασμός των πολιτών είναι το μεγαλύτερο όπλο μας ενάντια στον κορωνοϊό.
🔷 Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας.Μάσκα,αποστάσεις ατομική υγιεινή.Θα τα καταφέρουμε.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια