Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας για τον θάνατο της γυναικολόγου Αρετής Δουμπρή


ΔΤ από Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας: Η Αρετή Δουμπρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα. Μεγαλώνοντας κυριαρχούσε μέσα της η προσφορά στον συνάνθρωπο και τελειώνοντας τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της , μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, βρίσκεται στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο έχει αποφασίσει να γίνει Γυναικολόγος και μετά τη θητεία της σαν αγροτικός Ιατρός στο Βρυσάκι Ημαθίας, ξεκινάει την ειδίκευσή της στο Νοσοκομείο της Νάουσας, στη Χειρουργική κλινική. Ολοκληρώνει την ειδίκευσή της στη Μαιευτική - Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το 2008 επιστρέφει στη Νάουσα και λειτουργεί από το ιδιωτικό της Ιατρείο, προσφέροντας τις γνώσεις της με περίσσεια αγάπη και επαγγελματισμό στο γυναικείο πληθυσμό της πόλης. Πριν από λίγο καιρό η μάστιγα της εποχής μας τη βρήκε στον εργασιακό χώρο. Το πάλεψε πολύ αλλά στο τέλος λύγισε.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , αποφάσισε να προσφέρει στη μνήμη της ένα συμβολικό ποσό στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Νάουσας. 

Καλό Παράδεισο να έχει.

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΡΕΤΗ!!!!!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο