Ο Κώστας Καλδάρας νέος συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας


Νέο συντονιστή εξέλεξε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας, μετά τις αρχαιρεσίες και τη νέα σύνθεση του 25μελους οργάνου που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες. 

Νέος συντονιστής είναι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και εικαστικός Κώστας Καλδάρας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, μέλος της Κ.Ε. Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτισμού του κόμματος, ο οποίος τα τελευταία 10 περίπου χρόνια ζει, εργάζεται και δραστηριοποιείται στη Νάουσα. 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας αναφέρεται:

Με μια διαδικασία σταθμό στις δημοκρατικές αξίες, ολοκληρώθηκε η εκλογή της νέας 25μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία  Ημαθίας, η οποία μετά την πρώτη της συνεδρίαση, προχώρησε στην εκλογή του νέου Συντονιστή της, ο οποίος είναι ο συνθέτης-στιχουργός και εικαστικός Κώστας Καλδάρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτισμού και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. 

Οι επόμενες διαδικασίες για την εκλογή του αναπληρωτή Συντονιστή και των μελών του Συντονιστικού Γραφείου της Ν.Ε. θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή 21/03/2021.  

Δυναμωμένοι με περισσότερα από 200 νέα μέλη, εκφράζουμε έμπρακτα την ανανέωση και την διεύρυνση του κόμματος μας, που συσπειρώνει και εκφράζει την Αριστερά και την Πρόοδο στην Ελλάδα. 

Χαράζουμε αποφασιστικά μαζί με την κοινωνία, τις συλλογικότητες και τα κινήματα, την πορεία προς το μέλλον, στο δρόμο της Ανάπτυξης, της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο