Συνάντηση των Ιδιοκτητών Κέντρων Διασκέδασης Βέροιας με τον Απ. Βεσυρόπουλο


Στο γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου στη Βέροια βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/3/21) αντιπροσωπεία του  του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας.

Η αντιπροσωπεία του Ιδιοκτητών, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Σωματείου Κώστας Σαμανίδη και τα μέλη του Δ.Σ. Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και Αχιλλέα Σάρρα έθεσαν ζητήματα που αφορούν τα μέτρα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής και της κάλυψης των πάγιων εξόδων, ενώ συζητήθηκε και η ανάγκη για περαιτέρω μέτρα ενίσχυσης που θα συμβάλλουν στο άνοιγμα των καταστημάτων, όταν αυτό επιτραπεί από τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΙΚΚΕΔ Βέροιας αναφέρεται:

Συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βεροιας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, κατόπιν πρόσκλησης του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω των αναγκαίων περιοριστικών μέτρων.
Ο Υφυπουργός,  από την αρχή της επιβολής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους επαγγελματίες της εστίασης του νόμου, με σκοπό να ενημερώνεται για τα αιτήματα αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα μέτρα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής και της κάλυψης των πάγιων εξόδων ενώ συζητήθηκε και η ανάγκη για περαιτέρω μέτρα ενίσχυσης που θα συμβάλλουν στο άνοιγμα των καταστημάτων, όταν αυτό επιτραπεί από τα επιδημιολογικά στοιχεία.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος των καταστημάτων Κώστας Σαμανίδης, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και ο Αχιλλέας Σάρρας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο