Στ. Μουρτζίλας - πρόεδρος ΕΠΣ Ημαθίας: Ζούμε μέρες δικτατορίας


Μια ανακοίνωση με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας και της κυβέρνησης εξέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας και περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας με την παράταξη του Απ. Τζιτζικώστα, Στέργιος Μουρτζίλας

Ο κ. Μουρτζίλας καταγγέλλει ως παράνομη την παρέμβαση του ταξίαρχου Γεώργιου Αδαμίδη κατά την εκλογική διαδικασία και αναφέρει ότι "οι κυβερνόντες επιλέγουν δικτατορικές πρακτικές", προαναγγέλοντας ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια. Μάλιστα, η ανακοίνωση έχει τίτλο "Ζούμε μέρες δικτατορίας". 

Όπως φαίνεται, αυτή η εξέλιξη θα έχει και πολιτικές προεκτάσεις, διότι ο κ. Μουρτζίλας είναι εκλεγμένος με παράταξη που στηρίχθηκε από τη ΝΔ και φανταζόμαστε είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συνέχεια... 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας:

Ζούμε μέρες δικτατορίας

Σύμφωνα με την ισχύουσα Κ.Υ.Α., κατ’ εφαρμογή των αναλυτικών διατάξεων του Ν. 4703/2020 περί δημοσίων συναθροίσεων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) προγραμμάτισε υπαιθρίως τη διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την 29/3/2021 και ώρα 7 μ.μ.
Είχε προηγηθεί έγγραφη ενημέρωση της οικείας Αστυνομικής Αρχής την 24/3/2021, χωρίς να διατυπωθεί κάποια αντίρρηση. 

Παρότι η διαδικασία είχε ξεκινήσει και η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη, εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε ο Ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και απαίτησε τη διακοπή της υπαίθριας και απολύτως νόμιμης συνεδρίασης, χωρίς να επιδείξει κάποιο σχετικό έγγραφο, παρά λέγοντας ότι δέχθηκε άνωθεν προφορική εντολή. Στη δικαιολογημένη ερώτηση του Προέδρου μας κ. Στέργιου Μουρτζίλα σε ποια διάταξη στηρίζεται η όλως παράνομη αστυνομική ενέργεια, δεν δόθηκε καμία απάντηση, ούτε βεβαιώθηκε κάποια παράβαση. 

Αναρωτιόμαστε… Οι νόμοι ισχύουν για όλους ή επιλεκτικά; Ζούμε αλήθεια σε μια πραγματικά ή κατ’ επίφαση δημοκρατική χώρα; Οι αστυνομικές αρχές δυστυχώς αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων ενώ οι κυβερνόντες επιλέγουν δικτατορικές πρακτικές. Τον λόγο πλέον έχουν τα δικαστήρια. Απλά ντροπή!

Με τιμή
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας
Στέργιος Μουρτζίλας
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο