Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Σίμου από ΝΕ ΚΙΝΑΛ Ημαθίας και Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας


Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του γνωστού συνταξιούχου φαρμακοποιού της Βέροιας Νίκου Σίμου απέστειλαν η Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας και ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας. 


Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας

Με έντονη θλίψη και στενοχώρια αποχαιρετήσαμε ένα αγαπημένο φίλο και σύντροφο που συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση και τη γιγάντωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Σίμος, ένας ιδιαίτερος, ξεχωριστός άνθρωπος με πλούσια κοινωνική και πολιτική  προσφορά δεν είναι πια μαζί μας. Με βαθιές δημοκρατικές πεποιθήσεις είχε πάντα μια άποψη που ξεχώριζε. Εξαιρετικός επαγγελματίας και επιστήμονας έζησε με ένταση και συνέπεια τα πιστεύω του. Ο Νίκος ανήκει σε εκείνη τη γενιά που οι μεταγενέστεροι θα θυμούνται πάντα με νοσταλγία. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε    


Όμιλος Φίλων Θεάτρου & Τεχνών Βέροιας

Ένα εκλεκτό και ξεχωριστό μέλος του Ομίλου μας, ο αγαπητός μας Νίκος Σίμος έφυγε χθές από κοντά μας.Πάντα κοντά στον πολιτισμό, στήριζε τις δράσεις του Ομίλου.
Το Δ.Σ. του Ομίλου Φίλων Θεάτρου & Τεχνών Βέροιας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα, για τη μεγάλη απώλεια.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο