Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Μπατσαρά ο αντιδήμαρχος Βέροιας Κ. Παλουκίδης


"Υπάρχει μια ανακολουθία από την ομάδα μας απέναντί μου. Πράξεις, έργα... Έχω μάθει αλλιώς, λυπάμαι πάρα πολύ. Πήραμε χθες κάποια αποφάσεις, κάναμε προσυμβούλιο, συζητήσαμε κάποιες ανακοινώσεις... Παραιτούμαι από την ομάδα και λυπάμαι που συμμετείχα με εσάς τους υπόλοιπους 5. Χωρίς να ονοματίζω, με εσάς τους υπόλοιπους, τους 5". 

Με αυτά τα λόγια υπέβαλε την παραίτησή του από την παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δ. Βέροιας Κώστας Παλουκίδης., κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη (21/4/2021). Δεδομένου ότι η παραίτηση έγινε μετά από 5,5 ώρες συνεδρίασης και σε στιγμή εκτός διαδικασίας δεν δόθηκε ο χρόνος στον κ. Παλουκίδη να αναπτύξει πλήρως τον συλλογισμό του. 

Το... δια ταύτα είναι ότι πρόκειται για τον 3ο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μπατσαρά που διαχωρίζει την θέση του το τελευταίο διάστημα. Και λέμε "διαχωρίζει" και όχι ανεξαρτητοποιείται, διότι ακόμα και σε αυτόν τον τομέα υπάρχει.. πρωτοτυπία. Ο μεν Χρήστος Τσιούντας μετά ανεξαρτητοποιήθηκε, ο δε Στάθης Κελεσίδης (που ήταν αντιδήμαρχος, αντικαταστάθηκε από την ίδια την επικεφαλής του και τελικά ορίστηκε από τον Δήμαρχο υπεύθυνος στην Δημοτική Αστυνομία) δεν παραιτήθηκε από την παράταξη αλλά διατυμπανίζει πως δεν αναγνωρίζει την Γ. Μπατσαρά ως επικεφαλής του και, τώρα, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παλουκίδης, που δήλωσε πως θα ανεξαρτητοποιηθεί... 

Ξεκίνησαν 8, σε λιγότερο από 2 χρόνια έγιναν 5. Κι έχουμε ακόμη 2,5 χρόνια μπροστά μας! 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο