Καταγγέλλει τον αποκλεισμό του από την ενημέρωση στον Απ. Τζιτζικώστα ο Α.Σ. Ημαθίας


Δελτίο Τύπου από Αγροτικό Σύλλογο Ημαθίας:

-Οι άνευ προηγουμένου απανωτοί παγετοί που έπληξαν τη φετινή παραγωγή, έχουν φέρει σε εξαιρετικά δυσχερή οικονομική κατάσταση τους αγρότες της Ημαθίας.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας, ως νόμιμος φορέας εκπροσώπησης του αγροτικού κόσμου της Βέροιας, ενημέρωσε την Δευτέρα 12 Απριλίου το γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Μπάτο Σωτήριο, απευθύνοντας τους κάλεσμα να επισκεφτούν την Ημαθία και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τις καταστροφικές ζημιές στις καλλιέργειες από τους παγετούς. Επίσης, επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο και τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.

Μετά λύπης μας, διαπιστώσαμε και καταγγέλουμε, τον αποκλεισμό του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας από την ενημέρωση του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα κατά την επίσκεψη του στην Ημαθία .

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας, στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει δείξει ότι είναι αχρωμάτιστος και χωρίς κομματικές ταυτότητες.

Αυτός θεωρούμε ότι είναι και ο λόγος τους αποκλεισμού μας.

Ο αγροτικός κόσμος έχει γνώση και ξέρει να κρίνει ποιοι τον εκπροσωπούν επάξια, βγάζοντας τα ΔΙΚΑ του συμπεράσματα!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο