“Λαϊκά & Αιρετικά” ΑΚΟΥ 99,6 (15/4): Διευθυντής Β/θμιας για self test και διημερίδα για 1821, συνέχεια στο θέμα στέγασης 2ου Νηπ/γειου Βέροιας με Δ. Πυρινό και Λ. Ακριβόπουλο


Ακούστε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Θανάσης Παπαδόπουλος μιλά για τη διενέργεια των self tests στα Λύκεια της Ημαθίας, τα κρούσματα που εντοπίστηκαν και την διαχείρισή του, ενώ αναφέρεται στην κοινή εκδήλωση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του 3 ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας και των τριών δήμων της Ημαθίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. 

- Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός μιλούν στην εκπομπή για το θέμα της στέγασης του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας, έπειτα από την συζήτηση της προηγούμενης ημέρας με εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και της αντιδημάρχου Παιδείας. 

- Τα κρούσματα που προέκυψαν από τα rapid tests στην πλ. Ωρολογίου και μια… λεπτομέρεια από το 1 κρούσμα που εντοπίστηκε στη Φυτειά. 

Το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο