Νικηφόρα και από τον Βόλο πέρασε η ΒΕΡΟΙΑ - 3 στα 3 για την "Βασίλισσα"


Έφθασε το 3 στα 3 η Βέροια, αφού πέρασε εύκολα από τον Βόλο κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 0-1 χάρις στο πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε ο Λουκίνας στο 12' λεπτό, το μεσημέρι της Κυριακής (4/4/2021). 

Η Βέροια ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα εκτός από το γκολ δημιούργησε και άλλες καλές ευκαιρίες για μία ευρύτερη νίκη.  Η πολύ καλή εμφάνιση της Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα να περιορίσουν τους γηπεδούχους και να μην απειλήσουν σοβαρά την εστία του Βελίδη.

Το γκολ  σημειώθηκε στο 12’. Ο Λουκίνας που πήρε την πάσα από τον Καραγιάννη μπήκε στην περιοχή, «άδειασε» με προσποίηση τον Γιαννίτση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια είχε άλλη μια απειλή στο πρώτο μέρος. Στο 35’ ο Πόζογλου έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ξενοδόχωφ απόκρουσε δύσκολα.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ξεκίνησε πολύ καλά και στο πρώτο 10έπτό  είχε ένα δοκάρι και ένα πολύ καλό σουτ. Συγκεκριμένα, στο 52’ ο Πασάς έστρωσε στον Λουκίνας, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 54’ ο Πασάς έκανε δυνατό σουτ από το ημικύκλιο αλλά ο Ξενοδόχωφ ήταν σε καλή θέση και απόκρουσε.

Η Βέροια ανέβηκε ψηλότερα και συνέχισε να δημιουργεί απειλές. Στο 66’ ο Σιμόνι έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 78’ η Βέροια έβγαλε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μπουκουβάλας βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 70’ μετά από σέντρα, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου, που περιορίστηκε από την πολύ καλή αμυντική γραμμή της Βέροιας ένα σουτ του Βουκελάτου εξω από την περιοχή στο 60’ δεν ανησύχησε τον Βελλίδη ενώ το σουτ του Ντούριτς μέσα από την περιοχή έφυγε πολύ ψηλά άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Διαμάντης, Δέλλιος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχωφ, Γραικός (79’ Μπόλης), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκα (46’ Χολέβας), Παπακώστας (79’ Πατρώνης), Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Βασιλούδης (56’ Ντούριτς), Παπαδημητρίου.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75’ Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (88’ Στάμου), Πασάς (65’ Αποστολόπουλος), Πόζογλου, Λουκίνας.
 

Πληροφορίες από laosnews.gr / Βασίλης Βόλκος
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο