Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για το κτιριακό πρόβλημα στο 2ο Νηπιαγωγείο Βέροιας


Δελτίο Τύπου από Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας:

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ημαθίας δηλώνει: την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο και μακροχρόνιο αγώνα Εκπ/κών, Γονέων και Μαθητών του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας για την επίλυση του έντονου κτιριακού προβλήματος της Σχολικής τους Μονάδας (λειτουργία σε 2 απομακρυσμένα κτίρια με έλλειψη αύλειου χώρου στο ένα, προκάτ κατασκευές στο άλλο, κακές συνθήκες υγιεινής, προβλήματα στατικότητας - ασφάλειας, κ.ά.).

Είναι θλιβερό, όσο και εξοργιστικό, εν έτει 2021, να απαντώνται τέτοια προβλήματα σε σχολικές μονάδες (πόσο μάλλον εντός αστικών κέντρων), που χρονίζουν και αντιμετωπίζονται ως φυσιολογικά (έως και αδιάφορα) από τις αρμόδιες αρχές, καθιστώντας το έργο των εκπ/κών Γολγοθά. 

 Γίνεται μια συστηματική προσπάθεια  σύνδεσης  του θέματος με την δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση των μαθητών στο Νηπιαγωγείο. Για το θέμα συντασσόμαστε με την δηλωμένη απόφαση του κλάδου, όμως το συγκεκριμένο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με την δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση στο Νηπιαγωγείο.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας δηλώνει ότι θα σταθεί σύσσωμο, δίπλα σ' όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου, για την ανάδειξη κι επίλυση των προβλημάτων του, θα στηρίξει όλους τους αγώνες του και  καλεί όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους φορείς να δώσουν ΑΜΕΣΑ λύση.

ΤΟ Δ.Σ.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο