Πρόεδρος ΕΛΓΑ από τη Βέροια: "Αποζημίωση στους αγρότες την περίοδο που θα παρέδιδαν τις παραγωγές τους" (βίντεο)


Στη Βέροια βρέθηκε το πρωί της M. Δευτέρας (26/4/2021) ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και συμμετείχε σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια, στην οποία εκτός του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, συμμετείχαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, οι δήμαρχοι Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης  και Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Ηλίας Τσιφλίδης και Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς, ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμού Ομάδων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης και παραγωγικοί φορείς.


Σε δήλωση του μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε ότι η κυβέρνηση θα αιφνιδιάσει ευχάριστα τον αγροτικό κόσμο. Είπε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ολοσχερή καταστροφή, έκανε γνωστό ότι ο ΕΛΓΑ εξάντλησε τα περιθώρια προσλήψεων και έκανε αίτημα στον ΑΣΕΠ για επιπλέον εκτάκτους γεωπόνους και πρόσθεσε ότι το επόμενο διάστημα τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών θα παρουσιάσουν το σχέδιο στήριξης του αγροτικού κόσμου που επλήγη από την παγωνιά και το χαλάζι. Ο κ Λυκουρέντζος σημείωσε ότι αγρότες θα λάβουν τα χρήματα των αποζημιώσεων την εποχή που παρέδιδαν τις παραγωγές τους.


Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας:


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο