Στις λαϊκές Βέροιας και Νάουσας Φρ. Καρασαρλίδου και Κ. Καλδάρας - Νέος "αέρας" στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Δελτίο Τύπου από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας:

Το Σάββατο 03/04 και την Τρίτη 06/04 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, αποτελούμενη από την βουλευτή κ. Φρόσω Καρασαρλίδου, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Κώστα Καλδάρα και μέλη του κόμματος, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά της Νάουσας και της Βέροιας αντίστοιχα και συζήτησαν με παραγωγούς, πωλητές της λαϊκής και καταναλωτές, για το σχέδιο νόμου που η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης, θέλει να επιβάλλει. 

Ένα νομοσχέδιο που ανατρέπει τον κοινωνικό χαρακτήρα του θεσμού, αφαιρεί κι αυτό το πενιχρό εισόδημα των παραγωγών και φέρνει τις μεγάλες εταιρείες να διαχειρίζονται τις λαϊκές αγορές και να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους.

Ομόφωνα ο κόσμος της παραγωγής δήλωσε αποφασισμένος να εμποδίσει τα κυβερνητικά σχέδια που διώχνουν τους παραγωγούς και στρέφουν τους καταναλωτές στα μεγάλα supermarkets, με δραματικά αποτελέσματα στο εισόδημα των παραγωγών, αλλά και στο καλάθι των καταναλωτών που ζητούν ποιοτικά, φρέσκα και φτηνά προϊόντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στηρίζει με αποφασιστικότητα τον δίκαιο αυτόν αγώνα και δεσμεύεται ότι εάν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, θα καταργήσει όλες τις διατάξεις που αλλοιώνουν τη μορφή των λαϊκών αγορών. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ 
 


  
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο