Την ανακατασκευή γηπέδων τένις Ράχης Δ. Βέροιας επιθεώρησαν Αντιδήμαρχος Τεχνικών, ΚΑΠΑ και Πρόεδρος χωριού


Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας: 

Στη βελτίωση του υφιστάμενου γηπέδου αντισφαίρισης με προμήθεια συνθετικού δαπέδου για την αντικατάσταση του κατεστραμμένου έτσι ώστε να βελτιωθεί η επιφάνεια που καταλαμβάνει ο ενιαίος χώρος των δύο αθλητικών γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στοχεύει η «Ανακατασκευή του δαπέδου αντισφαίρισης γηπέδου Ράχης» που υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Βέροιας.

Τις εν εξελίξει εργασίες επόπτευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΑ -ως φορέας διαχείρισης του έργου- Λεωνίδας Ακριβόπουλος και Λάζαρος Ασλανίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ράχης, Νίκος Μαργαριτόπουλος.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει απόξεση της διαβρωμένης άνω επιφάνειας και προετοιμασία για νέα επίστρωση και αναμένεται καθαρισμός του υφιστάμενου ασφάλτινου δαπέδου και επίστρωση της επιφάνειας του γηπέδου με ελαστικοσυνθετικό τάπητα.

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός άρτια εξοπλισμένου, οργανωμένου και λειτουργικού χώρου προπόνησης για την εκγύμναση, την ψυχαγωγία και την αναψυχή των παιδιών και των ενηλίκων δημοτών της Βέροιας.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο