Βέροια: Αρχαία ευρήματα σταμάτησαν τις εργασίες αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων της ΔΕΥΑΒ


Να διακόψουν τις εργασίες αντικατάστασης αμινατοσωλήνων στην λεωφόρο Ανοίξεως της Βέροιας αναγκάστηκε το συνεργείο που εκτελεί το έργο, λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μεσημέρι της Παρασκευής, στο ύψος του Κάστρου, βρέθηκαν αρχαία και αμέσως σταμάτησαν οι εργασίες στο τμήμα της λεωφόρου Ανοίξεως μεταξύ των οδών Μπιζανίου και Αντωνιάδη.

Σημειωτέον ότι κατά τις εργασίες παρίσταται συνεχώς αρχαιολόγος που αμέσως επιλήφθηκε και ενημέρωσε την Εφορία Αρχαιοτήτων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πιθανολογούν ευρήματα που ίσως είναι υπολείμματα από αρχαίο φούρνο, αλλά ακριβείς λεπτομέρειες θα προκύψουν μετά την εκτενή εξέταση την επόμενη εβδομάδα.

Το θέμα "βγήκε" λίγα λεπτά μετά την ανακάλυψη των ευρημάτων ζωντανά στην ραδιοφωνική εκπομπή Λαϊκά και Αιρετικά στον ΑΚΟΥ 99.6. Εν τω μεταξύ, στην ίδια εκπομπή, μια μέρα πριν, είχε αναφερθεί το πρωταπριλιάτικο της εφημερίδας "Λαός" περί δήθεν διακοπής των εργασιών λόγω... εύρεσης σεντουκιού! Τελικά, με αυτή την απίστευτη σύμπτωση, επιβεβαιώθηκε ότι η πραγματικότητα ξεπερνά πολλές φορές ακόμα και τα πρωταπριλιάτικα!


Πηγή: laosnews.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο