Υλική βοήθεια στους σεισμόπληκτους του Μεσοχωρίου Θεσσαλίας από Ε.Κ. και Α.Σ. "Μ. Αντύπας" Νάουσας


Δελτίο Τύπου:

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και του ΑΣ Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» παρέδωσαν την Τρίτη (30/3/21) υλική βοήθεια σε ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στην Κοινότητα Μεσοχωρίου Θεσσαλίας οι κάτοικοι της οποίας υπέστησαν μεγάλες καταστροφές στις οικίες τους, σε σταβλικές εγκαταστάσεις κλπ. 

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζαρλαδάνης Ιωάννης μετέφερε στην αντιπροσωπεία την εγκατάλειψη από την πλευρά της πολιτείας, που τις πρώτες μέρες αφού παρέλασαν Κυβερνητικά στελέχη, έκτοτε τους έχουν αφήσει στη μοίρα τους. 

Ενδεικτικά ανέφερε ότι από τις 230 κατοικίες της κοινότητας οι 147 είναι μη κατοικήσιμες. Έχουν ζητήσει 31 κοντέινερ για τη  στέγαση των σεισμοπαθών της κοινότητας και τους έχουν δοθεί μόνο 12. Επίσης σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν με τον εμβολιασμό που δεν προχωρά ενώ υπάρχουν ασθενείς με COVID. Αντίστοιχα αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, όπως το ότι δεν υπάρχει σταθερό δίκτυο ίντερνετ, όπου πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα στη τηλεκπαίδευση με αποτέλεσμα τα παιδιά να παίρνουν απουσίες. 

Όσο για την οικονομική βοήθεια των 600 ευρώ από τις 170 κατοικίες που την αιτήθηκαν μόνο το 15% την έχει λάβει. 

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία βεβαίωσε ότι θα σταθεί συμπαραστάτης και αλληλέγγυος στον αγώνα των κατοίκων, στη κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με οποιαδήποτε μορφή χρειαστεί.
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο