Αλήθεια ή... όχι: Αρχοντικό Σαράφογλου, κάτι κινείται!


Είναι αλήθεια ότι η στήλη είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις πληροφορίες που έχει στην διάθεση της, για το Αρχοντικό Σαράφογλου. 

Θυμίζουμε ότι το αρχοντικό αυτό παραχωρήθηκε από τον Δήμο Βέροιας στο Λύκειο Ελληνίδων στις αρχές της χρονιάς, μία παραχώρηση που ορθώς έγινε έστω και καθυστερημένα. Το αρχοντικό αυτό έμενε για δεκαετίες σχεδόν ανεκμετάλλευτο με ελάχιστες χρήσεις εντός του από την ΚΕΠΑ έως φέτος. Δεν έχει πλέον σημασία ποιός ευθύνονταν λιγότερο ή περισσότερο.

Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων, έχει ξεκινήσει τις πρώτες εργασίες με την επίβλεψη τεχνικού και προχωρά στην υλοποίηση της παραχώρησης από τον Δήμο Βέροιας. η οποία βέβαια έχει μεγάλο κόστος. Με αφορμή αυτό η στήλη επαναφέρει παλιότερη πρόταση της προς την ΚΕΠΑ,σε συνεννόηση με το Λύκειο Ελληνίδων να δανείσει κάποιο από το υλικό που διαθέτει στο Λύκειο Ελληνίδων. Θα τύχει μεγαλύτερης αξιοποίησης και προβολής αντί να βρίσκεται αναξιοποίητο στην ΚΕΠΑ.

Επίσης καλό θα ήταν η διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων να ενημερώσει τους δημότες της Βέροιας για την πορεία των εργασιών, το χρονοδιάγραμμα τους, τις ανάγκες του και ενδεχόμενα εμπόδια ή καθυστερήσεις που συναντά στο έργο αυτό.

Οι δημότες της Βέροιας περιμένουν το έργο αυτό και δικαιούνται να ξέρουν.

(Την  μόνιμη στήλη "Αλήθεια ή... όχι;"  επιμελείται εξωτερικός συνεργάτης του InVeria.gr, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα πρωί και δεν εκφράζει απαραίτητα τις απόψεις της διεύθυνσης της ιστοσελίδας)  
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο