Ανοίγει για το κοινό η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας!


Δελτίο Τύπου από Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας:

Με μεγάλη χαρά, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 31.5.2021 οι πόρτες της βιβλιοθήκης θα είναι ανοιχτές, για την επιλογή, το δανεισμό και την επιστροφή  βιβλίων. Για βιβλία που είναι εκπρόθεσμα λόγω της πανδημίας, δε θα υπάρξουν χρεώσεις.

Όλο αυτό το διάστημα, η συλλογή μας έχει εμπλουτιστεί σημαντικά, με νέους τίτλους από την ελληνική και ξένη βιβλιογραφία. Εκατοντάδες καινούργια βιβλία για παιδιά, μυθιστορήματα, βιβλία επιστημών και άλλα, καθώς επίσης και φωτογραφικές μηχανές, tablets, laptops είναι στη διάθεσή σας για να τα δανειστείτε. 

Το προσωπικό της βιβλιοθήκης είναι  εδώ για να σας βοηθήσει σε ερευνητικές εργασίες, υποστήριξη σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες υπουργείων, εκτυπώσεις και σάρωση (σκανάρισμα) εγγράφων.

Τα αναγνωστήρια, ο χώρος έμπνευσης, οι υπολογιστές του κοινού, το στούντιο ηχογράφησης και η αίθουσα εκδηλώσεων προσωρινά δε θα λειτουργούν.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, η  χρήση μάσκας και η τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των αναγνωστών, είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης.

Το απογευματινό ωράριο λειτουργίας της βιβλιοθήκης θα ισχύει από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021. Μέχρι τότε, λειτουργούμε καθημερινά Δευτέρα – Σάββατο 08.00-15.00.

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα My Market Βέροιας, που ήταν στο πλευρό μας όλους αυτούς τους μήνες υποστηρίζοντας  την υπηρεσία «Δωρεάν Παράδοσης Βιβλίων κατ’οίκον». Περισσότερα από 10.000 βιβλία έφτασαν στα σπίτια σας από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα.

Σας περιμένουμε όλους στη βιβλιοθήκη.

(φωτογραφία Νικολέτα Σαββάκη)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο