Δεκαήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας (5-15 Μαΐου 2021)


Δελτίο Τύπου από Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους- καταστηματάρχες και καταναλωτές, ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο θα διαρκέσει δέκα ημερολογιακές ημέρες, λόγω των αργιών του Πάσχα και την μεταφορά της Πρωτομαγιάς.

Η έναρξη των εαρινών εκπτώσεων ξεκινάει την Τετάρτη 5  Μαΐου και  τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο  15 Μαΐου 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της νομικής υπηρεσίας της ΕΣΕΕ,   «δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας των καταστημάτων  την Κυριακή 9 Μαΐου με προτεινόμενο ωράριο, 11:00 με 15:00.  Αν και δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στην ΚΥΑ, το άνοιγμα γίνεται σε μεταφορά της πρώτης Κυριακής των ενδιάμεσων εκπτώσεων που για φέτος συνέπεσε με αργία». 

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, το απογευματινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τροποποιείται και τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 17:30 έως 21:00

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος  Βέροιας καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τα καταστήματα της πόλης , τα οποία προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο