Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης δίπλα σε ποτάμια Ημαθίας και Πέλλας


Δύο άνδρες συνελήφθησαν την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, για καλλιέργεια κάνναβης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες και διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν σε 3 σημεία σε παραποτάμιες περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας μέσα σε πυκνή βλάστηση, συνολικά 35 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
 
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του ενός άνδρα που διέμενε με γυναίκα, η οποία επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και ποσότητα χαλκού βάρους 3 κιλών και 465 γραμμαρίων.
 
Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία του δεύτερου άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 110 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και χάρτινα κύπελλα που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια σπόρων – φυτών.
 
Συνολικά κατασχέθηκαν 860 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
 
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο