Νίκη - ανάσα για τη Βέροια κόντρα στον Πανσερραϊκό με 1-0


Αγχωτική νίκη με 1-0 πέτυχε η Βέροια με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στο ντέρμπι της ημέρας. Η Βέροια ήταν καλύτερη. δεν απειλήθηκε και για ένα ακόμη ματς δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Η Βέροια έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος ενώ είχε και καλές στιγμές για γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήρθε το γκολ και έδωσε το προβάδισμα στους Βεροιώτες που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. 

Η Βέροια κυριάρχησε στο πρώτο μέρος. Στρίμωξε τον Πανσερραϊκό, έβαλε πολλές φορές την μπάλα στην περιοχή του αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στις φάσεις που δημιούργησε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία δόθηκε στους γηπεδούχους στο 18’ όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι. Στον αντίποδα, ο Πανσερραϊκός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την Βέροια.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν από νωρίς με πάθος για νίκη. Στο 3’ κεφαλιά του Λουκίνα μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ ενώ στο 7’ ανατροπή του Καραγιάννη μέσα στην περιοχή δεν δόθηκε πέναλτι.

Στο 11’ ο Πασάς έπιασε έναν κεραυνό από το ύψος της περιοχής αλλά ο Καβουσάκης απόκρουσε δύσκολα.

Στο 18’ ο Καλί ανέτρεψε τον Λουκίνα και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό των Σερρών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Λουκίνας αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 33’ σουτ του Πασά και στο 34’ του Βεργώνη έξω από την περιοχή έφυγαν άουτ. Στο 40’ ο Λουκίνας έκανε σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάλι άουτ. Στο 44’ νέο σουτ μέσα από την περιοχή, αυτή την φορά του Οικονόμου, χτύπησε πάνω σε παίκτη ενώ είχε πορεία προς την εστία.

Η καλύτερη στιγμή του Πανσερραϊκού σημειώθηκε στο 45’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόνσι, ο Πράντο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 57’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Πασά που μπλόκαρε ο Καβουσάης και στο 64’ άνοιξε το σκορ. Ο Πόζογλου εκτέλεσε φάουλ και ο Λουκίνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81’ ο Σιμόνι έβγαλε μόνο τον Αποστολόπουλο αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει μέσα στην περιοχή και ανακόπηκε.

Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πεταυράκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολυχρόνης (Βρούζος, Στάικος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Βεργώνης, Οικονόμου (65’ Μπλέτσας), Καραγιάννης (73’ Αποστολόπουλος), Πασάς, Πόζογλου (73’ Σιμόνι), Λουκίνας (86' Μούργος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Καβουσάκης, Καλί, Κασμερίδης, Ζέρης, Τσόπελας, Κρητικός,Μαρκιόνι (66’ Τσιμίκας), Κόνσι (77’ Ολαϊτάν), Μέσι, Μασκανάρης (21’ Γιανναράκης), Πράντο (66’ Γκούρτσας).

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο