Βέροια: Τροχαίο έξω από την Πυροσβεστική λόγω... τροχαίου - Επιτακτική ανάγκη για παρέμβαση στην Λ. Στρατού
Τροχαίο ατύχημα λόγω... τροχαίου ατυχήματος σημειώθηκε στην λεωφόρο Στρατού, στη Βέροια, το μεσημέρι της Τρίτης (11/5/2021). 

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Πυροσβεστική Υπηρεσίας Βέροιας δέχτηκε κλήση για να επέμβει σε φλεγόμενο ΙΧ έξω από τα Lidl στον δρόμο Βέροιας - Μακροχωρίου. Το όχημα της Πυροσβεστικής έβαλε τους φάρους και τις σειρήνες και ξεκίνησε άμεσα. Ένα φορτηγάκι κινούμενο στην Στρατού σταμάτησε (ως όφειλε) στην διασταύρωση με τον δρόμο της Πυροσβεστικής, για να περάσει το Πυροσβεστικό. Ωστόσο, όχημα που ακολουθούσε το μικρού φορτηγού δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. 

Από το παραπάνω περιστατικό αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά η επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κάποια παρέμβαση στο σημείο, διότι δεν είναι μόνο η Πυροσβεστική που το ζητά, αλλά και οι εκατοντάδες διερχόμενοι προς τα σχολεία λίγο παρακάτω, τις επιχειρήσεις, αλλά και διερχόμενοι και κάτοικοι που χρειάζεται να διέλθουν την διασταύρωση. 

Χρειάζεται άμεση παρέμβαση, χθες. Ο Δήμος Βέροιας οφείλει άμεσα να δρομολογήσει τις σχετικές μελέτες για να εξευρεθεί η καταλληλότερη λύση, που κατά την άποψή μας είναι ένας κυκλικός κόμβος για τα οχήματα και ίσως πεζογέφυρα για τους πεζούς (μαθητές και όχι μόνο), καθώς αν και υπάρχει φανάρι για πεζούς λίγα μέτρα μακριά, είναι σε σημείο που δεν βολεύει και, τελικά, δεν το προτιμούν οι μαθητές.

Άμεσα, πριν θρηνήσουμε θύματα κυρίες και κύριοι της Δημοτικής Αρχής. 


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο