Άμεση ανταπόκριση στην έκκληση για "ησυχία" από την ΔΕΥΑΒ - Μεταθέτει τις εργασίες στις 28/6


Άμεση ήταν η αντίδραση της ΔΕΥΑ Βέροιας στην έκκληση της εκπαιδευτικού Σοφίας Τσιάμη που δημοσίευσε το InVeria.gr σχετικά με την ηχορύπανση που δημιουργείται από εργασίες και δυσχεραίνουν την μελέτη των υποψηφίων των πανελλαδικών. 

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΒ αναφέρει:


Η ΔΕΥΑΒέροιας αλλάζει τον προγραμματισμό των εργασιών της σε Βέροια και Μακροχώρι για χάρη των μαθητών.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γνωστοποιεί στους καταναλωτές και πελάτες της ότι, από την Τρίτη 15 Ιουνίου αναβάλλονται λόγω Πανελλαδικών Εξετάσεων οι εργασίες του έργου «Αντικατάσταση Αμιαντοσωλήνων Εσωτερικού Δικτύου ύδρευσης πόλης Βέροιας». 

Η αναβολή αυτή αποφασίστηκε από την επιχείρηση, σεβόμενη την προσπάθεια των μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και με σκοπό να μην ενοχληθούν από τον όποιο θόρυβο των εργασιών.  Οι προγραμματισμένες εργασίες θα ξεκινήσουν κανονικά και πάλι μετά το πέρας των εξετάσεων την Δευτέρα 28 Ιουνίου. 

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι, την Τρίτη 15 Ιουνίου θα γίνει ολιγόωρη διακοπή νερού από την ώρα 14:30 έως 18:30, στην αριστερή μεριά  της  Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας (με κατεύθυνση Βέροια προς Μακροχώρι), λόγω εργασιών σύνδεσης στο καινούριο δίκτυο ύδρευσης.  Οι εργασίες αποφασίστηκε να γίνουν τις απογευματινές ώρες, για να μην επηρεαστεί η πρωινή λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Κοινότητας.   

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση. 

Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης θα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν.  Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.  

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο