Απογευματινή διακοπή νερού στο Μακροχώρι Βέροιας (11/6/2021)


Δελτίο Τύπου:

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι: την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 θα γίνει διακοπή νερού από την ώρα 13:30 έως 19:30, σε όλη την Κοινότητα Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών σύνδεσης στο καινούριο δίκτυο ύδρευσης και αποκατάστασης βλαβών στο παλαιό δίκτυο. 

Οι εργασίες αποφασίστηκε να γίνουν συντονισμένα τις απογευματινές ώρες, για να μην επηρεαστεί η πρωινή λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων της Κοινότητας.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση. 

Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης θα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν.  Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.  

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο