Εισηγητής στο νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό ο Τ. Μπαρτζώκας


Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ξεκινά η επεξεργασία του αθλητικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού με τίτλο:  «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας», στο οποίο ο Τάσος Μπαρτζώκας είναι εισηγητής. 

Η 1η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής: https://parltv.live.grnet.gr/webtv/.

Σε σχετική ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας, αναφέρει:

«Με μεγάλη τιμή, αλλά κυρίως μεγάλη χαρά, θα εισηγηθώ στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, η επεξεργασία του οποίου ξεκινάει αύριο.
Το νομοσχέδιο αναδιαρθρώνει τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, βάζει τέλος στο άναρχο τοπίο της προπονητικής, ρυθμίζει θεσμικά και διοικητικά αθλητικά ζητήματα, προάγοντας τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Βήμα βήμα, όλη η αθλητική οικογένεια συναντιέται με το θεσμικό πλαίσιο που της αξίζει! Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμβάλλω στην αθλητική μεταρρύθμιση!»
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο