Εκδήλωση για ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό σύστημα και εργασιακό στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας (7/7/2021)


Δελτίο Τύπου: Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας σε συνεργασία με το ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε. διοργανώνει την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στους χώρους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ενημερωτική εκδήλωση για το ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό σύστημα και για το εργασιακό. 

Στα γραφεία θα υπάρχουν Νομικοί Συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. που θα απαντούν στα ερωτήματα που ο κάθε συνάδελφος έχει σχετικά με την θεμελίωση, κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρης και μειωμένης σύνταξης για αποδοχές και άδειες, κ.λπ.

Κατά την εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊου, γι’ αυτό οι συναντήσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας.

Α) Στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59132, Βέροια, τηλ.: 23310 75673 & 23310 24424, e-mail: veroiainediktio@inegsee.gr & centralmacedonia@reg.inegsee.gr,  Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Δημητριάδου Θωμαή,  Πασχούλα Αικατερίνη, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία 

Β) Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, Ελευθερίας 8, Βέροια, τηλ. 23310 24730, e-mail: ergatikokentroveroias@gmail.com, Πρόσωπο επικοινωνίας: Παπαδοπούλου Κυριακή

Όσοι, λοιπόν, συνάδελφοι έχουν ερωτήματα και ζητήματα που τους απασχολούν και θέλουν να πάρουν απαντήσεις από τους Νομικούς ΔΩΡΕΑΝ θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρουν τους στα πιο πάνω τηλέφωνα και στα γραφεία.

Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους συναδέλφους για τα ζητήματα συνταξιοδότησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Β.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο