Έχασε η Βέροια από τον Θεσπρωτό με 3-2


Την ήττα με 3-2 γνώρισε στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό η Βέροια, την Κυριακή (6/6/2021). Αν και άνοιξε νωρίς το σκορ, έχασε γρήγορα το προβάδισμα και παρά τις ευκαιρίες της δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Αντίθετα, βρέθηκε να χάνει στο β' μέρος με 3-1. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε ο Πασάς να ισοφαρίσει.

Η Βέροια άνοιξε με το καλησπέρα το σκορ αλλά στην συνέχεια δέχθηκε δυο τέρματα. Στο 2’ ο Μπουκουβάλας πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Λουκίνα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 0-1.

Ο Θεσπρωτός όμως απάντησε άμεσα. Στο 10’ ο Σαραντίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1. Οι γηπεδούχοι όμως στο 12’ σημείωσαν και δεύτερο τέρμα. Ο Πατσέκα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-1.

Στο 16’ ο Πόζογλου μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 20’ ο Καραγιάννης έκανε την σέντρα, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού απόκρουσε σε κόρνερ.

Η Βέροια διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν βρήκε τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 28’ ο Λουκίνας βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά ο Κίναλης έσωσε την εστία του.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπλέτσας έκανε δυνατό έξω από την περιοχή αλλά ο Κίναλης έπεσε στην γωνία και απόκρουσε.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 49’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση. Μετά από ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα, η μπάλα στρώθηκε στον Καραγιάννη αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Κίναλη.

Η Βέροια είχε την πρωτοβουλία αλλά ο Θεσπρωτός έφτασε στο γκολ. Στο 57’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ραμίρεζ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Βελλίδη.

Στο 58’ η Βέροια απείλησε με προβολή του Πόζογλου αλλά ο Κίναλης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 67’ ο Πασάς, μετά από πάσα του Πόζογλου, βγήκε μόνος απέναντι στον Κίναλη

Στο 71’ ο Καραγιάννης πάσαρε στον Πασά, ο τελευταίος στην προσπάθεια να κοντρολάρει την έστειλε στην γωνιά του Κίναλη αλλά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού απόκρουσε.

Στο 74’ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ζούρκου αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

Στο 90' κεφαλιά του Πασά από καλή θέση άουτ. 

Στις καθυστερήσεις ο Πασάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 3-2.

Στο 93' ο Πασάς πλάσαρε από κοντά αλλά ο Κίναλης έδιωξε με τα πόδια.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Γώγος Α., Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας (90' Καζιρόπουλος), Σαραντίδης (79’ Πέντσας), Γκάνσιερ, Πατσέκο (65’ Σταυρίδης), Ραμίρεζ (90' Γώγος Γ).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (63’ Μουχάλης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης (82’ Ντι Τζιοβάνι), Οικονόμου (44’ Μπλέτσας), Καραγιάννης, Πασάς, Πόζογλου (82’ Σιμόνι), Λουκίνας.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο