Κ. Βοργιαζίδης σε Π. Παυλίδη: "Κανένας αθλητής και κανένας σύλλογος της πόλης δεν έχει ανάγκη από επίδοξους «πάτρωνες»"


Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας:

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής σε πρόσφατη ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Συνδημότες» σχετικά με την οικονομική ενίσχυση αθλητικού συλλόγου: 

Μονότονη επανάληψη 

Για ακόμη μια φορά με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε την επιφανειακή αντιμετώπιση των δημοτικών πραγμάτων από τον κ. Παυλίδη και την παράταξή του. Με μόνιμη πρακτική τη χρήση επικοινωνιακών «πυροτεχνημάτων» παρακολουθούμε εδώ και καιρό την αγωνιώδη προσπάθειά του κ. Παυλίδη  να φανεί «χρήσιμος» όπου και σε όποιον μπορεί. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο έχει παρέλθει η εποχή των λαϊκιστών. 

Πρόσφατα, στην περίπτωση της Πλατείας Ωρολογίου ο κ. Παυλίδης μας πρότεινε να κατασκευάσουμε πιστό αντίγραφο του ιστορικού ρολογιού που υπήρχε στην πλατεία ενώ στην ερώτησή μας γιατί ως εξέχον μέλος της διοίκησης του Δήμου την περίοδο 2007-2010 δεν προώθησε την κατασκευή του ρολογιού που όψιμα προτείνει, μας απάντησε ότι τότε δεν ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος…

Σήμερα, εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό και μας υποδεικνύει να υποστηρίξουμε συγκεκριμένη αθλήτρια στη λογική «γιατί αυτός και όχι εκείνος». 
Πάλι τα ίδια κ. Παυλίδη; 

Ευτυχώς για την πόλη, εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τους δημότες και εν προκειμένω τους αθλητές μ’ αυτή τη λογική. Το Δ.Σ. Βέροιας πρόσφατα και μετά από αίτηση συγκεκριμένου αθλητικού συλλόγου αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση αθλήτριας του συλλόγου για τη συμμετοχή της σε Προολυμπιακό Τουρνουά που ξεκινά την εβδομάδα που διανύουμε, με στόχο την πρόκρισή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Κατά συνέπεια, αυτός είναι και ο μόνος λόγος που το θέμα τέθηκε προς ψήφιση σε έκτακτο συμβούλιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος καθώς μεσολαβούσε μόλις μια εβδομάδα για την έναρξη των αγώνων.  

Την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθήσουμε, λοιπόν, και στην περίπτωση της καταξιωμένης αθλήτριας της πόλης την οποία κατονομάζετε στην ανακοίνωσή σας, η αίτηση του συλλόγου της οποίας πρωτοκολλήθηκε μεταγενέστερα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 3/6/2021 και επομένως θα τεθεί προς ψήφιση στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφού προηγήθηκε προφορική συνεννόηση μαζί της. 

Άρα σε ποια παγερή αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής ακριβώς αναφέρεστε; Για ποιο λόγο εκθέτετε μ΄ αυτό τον τρόπο μια καταξιωμένη αθλήτρια της Βέροιας; Μήπως γιατί απλώς δεν κατανοείτε κ. Παυλίδη ότι κανένας αθλητής και κανένας σύλλογος της πόλης δεν έχει ανάγκη από επίδοξους «πάτρωνες» όπως επιτάσσει η δική σας «πολιτική κοσμοθεωρία» γιατί πολύ απλά οι πόρτες των γραφείων μας ήταν και θα παραμείνουν πάντα ανοικτές σε όλους τους συλλόγους ανεξαιρέτως; 

Μήπως δυσκολεύστε να αποδεχτείτε ότι η Δημοτική Αρχή χωρίς καμία διάκριση και με απόλυτη διαφάνεια στέκεται δίπλα σε οποιονδήποτε αθλητή ή σύλλογο ικανοποιεί τις απαιτήσεις του νόμου για οικονομική ενίσχυση;  

Για αυτό κ. Παυλίδη, καλό θα ήταν να μην προτρέχετε γιατί διαρκώς εκτίθεστε στη σπουδή σας να πιάσατε ανύπαρκτα «λαβράκια». 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο