Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας στην ολομέλεια των Δ.Σ. στην Τρίπολη - Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Αν. Ζουμπούλογλου


Δελτίο Τύπου από Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Συνεδριακή Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26-06-2021 στην Τρίπολη από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας με θέμα: “Ελληνική Δικαιοσύνη 2021. Ώρα για ρηξικέλευθες τομές και αποτελεσματικές λύσεις”, στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Φώτης Καραβασίλης. 


Παρόντες στην Ολομέλεια ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, ο Υφυπουργός κ. Κώτσηρας, ο Γ.Γ. κ. Αλεξανδρής και ο πρώην Υπουργός κ. Καλογήρου.


Την προηγούμενη ημέρα Παρασκευή 25-06-2021 πραγματοποιήθηκε από την Ολομέλεια εκδήλωση στον ιστορικό χώρο του Άστρους Κυνουρίας, όπου είχε γίνει η Β’ Εθνοσυνέλευση, με θέμα: “Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου” (1822, 1823, 1827) με την παρουσία της Προέδρου Ελλάδα 2021 κας Γιάννας Αγγελοπούλου και ομιλητές του καθηγητές - πρώην Υπουργούς Μιχάλη Σταθόπουλο και Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Η Ολομέλεια των Προέδρων συνεχίζει τις παρεμβάσεις  της σε όλα τα μεγάλα εθνικά ζητήματα και μετά τις Καστανιές και την Ορεστιάδα, μετά το Καστελλόριζο, οι Δικηγόροι της Ελλάδος τιμούν και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αναστασίου Ζουμπούλογλου

 
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για τον θάνατο του συνταξιούχου Δικηγόρου Αναστασίου Ζουμπούλογλου.

Στη μνήμη του θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Βέροιας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Φώτιος Καραβασίλης

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φωτεινή Κύρτσιου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο