Ολοκληρώθηκε η Γ΄ Ιατρική Εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό


Δελτίο Τύπου από Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας: Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «ΚΖ΄ Παυλείων» πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού. 

Η «Γ΄ Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού», ξεκίνησε φέτος με τις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά από την Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας στις 29 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με τις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής της οσιακής κοιμήσεως του Αγίου στις 11 Ιουνίου.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αρκετές εκδηλώσεις της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσα από τους ιστοχώρους της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου το βράδυ, έλαβε χώρα η τελευταία διαδικτυακή εκδήλωση της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού, κατά την οποία ομίλησε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και κήρυξε την λήξη των εκδηλώσεων της Γ΄ Ιατρικής Εβδομάδος. 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο