Βέροια: Διεθνής Αγώνας Μοτοσυκλέτας Riv3r Hard Enduro Crossing 2021 από 18 έως 20 Ιουνίου 2021


Δελτίο Τύπου:

Στις 18-20 Ιουνίου 2021,στην πόλη της Βέροιας, θα διοργανωθεί για 4η φορά το “Riv3r Hard Enduro Crossing”.

Πρόκειται για έναν Διεθνή αγώνα μοτοσυκλέτας που συνδιοργανώνεται από τα Αθλ. Σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών, φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα. Αποτελεί μοναδικό Διεθνή αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας, συγκεντρώνοντας για τρείς ημέρες στην πόλη της Βέροιας κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (20 Αθλητές από Αυστρία, Ισραήλ, Γερμανία, Ρουμανία, Αγγλία και Σερβία )που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις όχθες του ποταμού Τριποτάμου. Όσοι αθλητές από την Ελλάδα λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου και να είναι ενταγμένοι σε αθλητικό σύλλογο, μέλος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Όσοι αθλητές έρθουν από το εξωτερικό για να λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να συνεννοηθούν με την Αθλ. Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας της χώρας τους(F.I.M.) η οποία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες εγγραφής τους. Οι συμμετέχοντες διαλέγουν μία από τις τέσσερεις κατηγορίες Gold, Silver, Bronze, Iron. 

Η συμμετοχή στο “Riv3r Hard Enduro Crossing” δίνει την δυνατότητα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν να απολαύσουν έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών και οργάνωσης και να ανακαλύψουν τα προσωπικά τους όρια καθώς και της μοτοσυκλέτας τους.

Οι χορηγοί του αγώνα θα τύχουν διαφημιστικής προβολής πριν, στην διάρκεια και μετά τον αγώνα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδας του αγώνα www.riverhardenduro.com, τα socialmedia (Facebook, Instagram, Youtube) την αφίσα του αγώνα, τον έντυπο ηλεκτρονικό και ειδικό τύπο.

Την οργανωτική επιτροπή του αγώνα πλαισιώνουν με την παρουσία τους οι περίπου 100 εθελοντές, ομάδα διάσωσης πλήρως εξοπλισμένη, ιατρική ομάδα πρώτων βοηθειών και ασθενοφόρα.

Ελπίζουμε να σταθείτε και εσείς αρωγοί μαζί μας σε αυτήν μας την προσπάθεια για την δημιουργία-διοργάνωση ενός αγώνα-θεσμού που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους αναβάτες και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα γίνει πόλος έλξης για την πόλη της Βέροιας και κατ’ επέκταση της χώρας μας.

Με εκτίμηση

Τριπολιτάκης Γιώργος
Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα (Μ.Α.Ο.)

Αθανασουλόπουλος Δημήτριος
Εκτός Δρόμου Ομάδα (Ε.Δ.Ο.)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο