Βέροια: Με τον πολυαρχιερατικό εσπερινό στο "Βήμα" του Απ. Παύλου ολοκληρώθηκαν τα 27α Παύλεια (φωτο - βίντεο)


Με τον υπαίθριο πολυαρχιερατικό εσπερινό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και τη συμμετοχή πολλών αρχιερέων από την Εκκλησία της Ελλάδος, ολοκληρώθηκαν τα 27α Παύλεια.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι Μητροπολίτες Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Άρτης κ. Καλλίνικος (εκπροσώπησαν οι δύο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον Διαρκή Ιερά Σύνοδο), Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, Γρεβενών κ. Δαβίδ, Ελασσόνος κ. Χαρίτων, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου κ. Ιερόθεος και Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος

Ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης και ευχαρίστησε τους Μητροπολίτης, τις τοπικές αρχές και τον κόσμο για την παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις των Παυλείων, ενώ αντιφώνησε εκ μέρους των προσκεκλημένων Μητροπολιτών ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και όλων των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Μεταξύ των παρόντων στην ακολουθία ήταν ο Γενικός Πρόξενος της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη  Nodar Komakhidz, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ταξίαρχος της 1ης Μεραρχίας Πεζικού ως εκπρόσωπος του Διοικητή, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ταξίαρχος Γεώργιος Αδαμίδης, ο διοικητής Π.Υ. Ημαθίας πύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης, εκπρόσωπος του διοικητή της 1ης Μεραρχίας, η διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Αστ/κη Υπ/ντρια Σοφία Γαϊτανίδου, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Βίντεο και φωτογραφίες:




























 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο